Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odödlig kärlek?

Orden strömmar ut i etern

från radiovågor

Likt en strid ström

hackar de sig in

besinningslöst

 

uppmanar mig själv

besinna mig inför denna

omåttliga styrka

som en storm utan pardon

 

Det sägs att vi utsätts för

eviga prov av högre makter

men det kommer till en punkt

då man tappar mod och energi

Den kluvna smärtan

som bor i kropp och själ

härjar hejvilt utan att i förväg

presentera sig eller sitt

egentliga ärende

 

Den ena attacken

efter den andra

som en hackspett

som bit för bit

tar över årorna

försvårar det som tidigare

var en enkel match

förvandlar det till något

man inte känner igen

 

Orden börjar också

överge skeppet

med en ängslig strid ström

av tårar som överfaller

precis när som  helst

dessutom förmågan att

beskriva i detalj för någon

som inte finns i samma

lilla trånga kroppshydda

där den ödmjuka orientalen

som flög till andra sidan

för två år sedan

visar sig allt oftare

Han längtar också

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-13 12:16



Bookmark and Share


  aol
Underbart berörande skaldat
2015-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP