Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En syn av morgondagens ljus

 

Dina varma känslor

sprider stänk av lycka

på kvällsljusets canvas

ett penselstråk i skymning

fångar en längtan gömd

 

som en mättnad i tonen

lägger lusten sig i dval

en andning över en sprucken fasad

ett blad som vänds i vinden

en syn av morgondagens ljus.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-13 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP