Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågan om någon är rik är mer intressant än om personen ifråga är en god människa.


Välflärdssamhället

Där människor
kan bli
mångmiljonärer
på skattepengar
avsedda för
skola
vård
och omsorg
finns

välflärdssamhället.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-14 22:14



Bookmark and Share


    snöö
Svårt att det förstå, varför det får vara så! Bra text.
2015-11-29

  Hanna Mari Wallin
väldigt bra skrivet om den aktuella situationen

som är bedrövlig
2015-10-18

  Hanna Mari Wallin
Ja tyvärr är det nog så

bra skrivet!
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP