Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bli jag

 

Självömkan är förbi

 

Jag sträcker på mig och beslutar mig för att leva vidare

 

Ensam !

Ensam är stark !

 

För jag behöver ingen alls utom mig själv

och mitt alias Margta

 

Kom Margta, så hittar vi på något roligt du och jag

Vi har ett helt nytt liv att upptäcka tillsammans !

Äntligen kan vi leva livet som vi vill

Nu reser vi bort mot framtiden !




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-14 23:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så min vän..bra där!
2015-10-19

  Evelyn Falk Möller VIP
Glada positiva "vibbar" förmedlas både i raderna men också mellan dem. Så hinmla glad för din skull, men okså för den glädje som dikten förmedlar till mig.

Känner att även jag kommer att uppleva något alldeles fantastiskt denna dag!
2015-10-17

    ej medlem längre
Så fin!
2015-10-17

  soligajag_1 VIP
Sån härlig poesi om att 'bli jag' ,
Bort med medömkan, kämpa vidare
med ditt alias Margta.
Sträcker på dig extra mycket !!
Sån härlig poesi!
2015-10-15

  Valter Örn VIP
Denna din "gladis" gjorde också mig glad i dag. Njut av nuet. Det enda som finns och vet något om, istället för att oroa sig och förlita sig på en oviss morgondag. Tips: Läs Tillitens bön av Rudolf Steiner pä nätet.
2015-10-15

    ej medlem längre
Rader som inger hopp ...
2015-10-15

  Amari
Ja, hitta på något roligt tillsammans ni två, som bildar ett fantastiskt team!
All lycka önskar jag er på färden tillsammans! Och vem vet, kanske någon som är på väg åt samma håll gör er sällskap så småningom!
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP