Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösttankar

 

Kala grenar vajar
i trädets vackra krona
Vinden smeker stammen
som regnet börjat tona

I höstens vackra färger
som lyser upp min dag
de ger mig nya visioner
och får mig gilla att jag är jag




Fri vers (Fri form) av Christin Lederman VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-15 13:52



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
En glädje vilar i orden som speglar höstens vackra landskap…
Mycket fint!
2022-09-17

  Anya VIP
Gillar hur du väver in höstglädje och psykologi. Snyggt i bunden form.
2022-09-07

  Miss M
En dikt som stärker både jaget och årstiden. Fint om vad hösten kan göra med människan.
2022-09-05

  Margit Grell
Kala grenar ger nystart och visioner.
En årstid skapar sitt, skönjer jag i din text.
2022-09-05

  Teija Majava VIP
Hösten är verkligen vacker!
2022-09-05

  ULJO
ack denna härliga höst som du inspirerar till så fint i din text
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP