Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa blad


Alla dessa blad
som faller
ur dagstidningen




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-15 14:40



Bookmark and Share


  Minkki VIP
prima!
2015-10-15

    ej medlem längre
Ja ...
2015-10-15

  Onomatoprofet VIP
det var färre förr men de var större...mindre reklam också
2015-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Perfekt Haiku!
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP