Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?

Vad hände?
Han återvände talade Språket
hon våldtogs
hennes syster också
vad hände med den lilla när de kom
hunden sköt de iaf
positivhalaren spelar
non rien de rien
och han har en liten parakit som tar emot mynten
med näbben
stranden är lång lång
vit sand ren ren
en skokartong
na piwo
sen-
vi måste se havet
och lövskogen




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2015-10-15 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP