Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen närmast en bleknande himmel


En gnista lyfts i dagen
den första och den sista i raden
Djupt från en värld i brand
en skakning i fjärran land
Det som brusar, kampen förvunnen
alla osagda tankar som inte når munnen
En vacker och ljuv sommarro
eller vårdagens hemlighetsfulla bro
Plötsligt stiger kvällens trans
och övergår till drömmarnas glans




Fri vers av Gigi
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-15 22:35



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
vackra rader med vemod i botten, "alla osagda tankar som inte når munnen" tyckte jag särskilt mycket om
2016-01-12

    ej medlem längre
Så fin så!
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi