Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The deadliest catch must be the life.


Crape Die M

Vaknar och tänker
- Åh, fan en ny dag
och jag dog inte inatt
det gjorde jag inte
natten igår heller
eftersom jag vaknade
upp idag.

Ligger kvar
stirrar rakt upp
i taket
och försöker
få fram nån form
av röntgensyn
så jag kan se
han
eller är det en hon
ja, eller åtminstone
få en skymt av
den där som sägs
ha satt oss
här i våra
jävla situationer
på planeten
jorden
och strött
ångesten som
florsocker
på semlor
över oss.

Ge mig ro.
Ge mig...eh...eh...
Ge mig något för helvete bara.

Slänger av mig täcket
och sätter mig
på dass
morgonpisset
är som tjära
ungefär som
mitt liv
bara fjädrarna
som saknas
tänker jag
innan jag spolar
och ser mig i spegeln
hånflinet
jag möts av
kan onekligen
vara jag
det måste vara
nån annan jävel
men vem?

Försöker få
kontakt
med personen
i spegeln
men det känns
som om vi inte vill
veta av varandra
alls
han
och jag.

Sedan ropar
min fru
att jag måste
rappa på
ännu en ofångad dag
har börjat
i mitt vilsna liv
och jag kan inte ens
stava till
Carpe Diem.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-16 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP