Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk troféjakt

En tysk man med sjuka motiv,

har med sjukt mycket pengar,

motsvarande en halv miljon kr,

skaffat sig en trofé,

genom att döda

en försvarslös elefant i Afrika.

Man tar sig för pannan;

så till den milda grad

att man bara måste

ta till sig pennan

för att förbanna

detta tilltag.

Elefanten var den största som dödats i mannaminne, när den dödades den 8 oktober i Gonarezhou nationalpark i sydöstra Zimbabve. Det är dessutom den största som levt i Afrika på hela 30 år.

Jägaren uppges ha åkt till Zimbabve för att skjuta den s.k "Big Five", en elefant, en leopard, ett lejon, en buffel och en noshörning.

 

Vilka vilda idéer kan det inte uppstå i en sjuk människohjärna ?

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-16 13:28



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Frukansvärt att människor dödar bara för skojs skull. Ett så ståtligt djur, man blir berörd
2015-10-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag håller helt med ditt resonemang. Förstår inte nöjet i sådan jakt
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP