Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De minnesfrön du sått

 

Jag ville resa dina bilder

finna de ögonblick

som Dina ögon sett

dofta en nyväckt morgon

på den mark som du beträtt

 

Jag ville känna igen

allt det du älskat

varje leende du fått

se vad jorden gav tillbaka

av de minnesfrön du sått.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-18 17:20



Bookmark and Share


  Maud Louise
Så fint - den gick rakt in i hjärtat
2015-10-21

  Änglaögon
Vackert poetat.
2015-10-19

  Hanna Mari Wallin
väldigt fint skrivet
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP