Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten

dunk dunk
det värker
sår efter sår
ploppar fram
minns inget från igår
återställare och pillertrill
gäspar hela dagen
vet inte vad jag vill
dunk dunk
det värker
ju större man är
desto hårdare blir fallet




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-18 18:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag känner med dig kram
2015-11-08

  Ljusletaren
Kramar om/ kram
2015-10-20

  Lindha W Gustavsson
Kan känna av "ditt sinnelag" i texten som du med tydligt budskap framför bra!
2015-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling