Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall


Jag kliver upp på morgonen
Kammar inte mitt rufsiga hår
Låter mössan gömma nattens mara

Ser mig i spegeln igen
På andra sidan ler inte bilden
Hånflinar i stället åt min mörka gloria

Och i bakgrunden kommer stormen
Faller ned från himlen
I rasande fart

Jag ser hur sommaren har lämnat oss
Höstens kyla biter i hjärtat
Som försöker slå jämna slag

Jag saknar någon som aldrig har varit min
Och som kanske aldrig blir

Men livet vandrar vidare
Mot vintervita dagar
Och kalla stjärnfall som lämnar något att önska




Fri vers av Tess74
Läst 298 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-10-18 22:47



Bookmark and Share


    Svarte Petter
vissa människor kan "tala" sanning, oavsett om det de berättar har hänt eller inte. och jag säger inte att det här inte har hänt dig, utan tvärt om. jag tror på allt du skriver. oavsett vad det är och vad du skriver. för jag älskar att befinna mig i din värld, en kort stund, då och då.
2015-10-24

    AgnesKenshin
"Jag saknar någon som aldrig har varit min"

.. det räcker att citera dig där. :)
2015-10-19

  Lars Hedlin
Stark om livet frågor får en att tänka till ..bra skriftat ..kram
2015-10-19

  Den lilla tänkande
näst sista raden var en tankeställare
2015-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74