Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner livet sin önskan

 

Vildmarken böjer sina grenar

för mina steg att lämna spår

luften är nu redo

för att andas mig ren

 

jag är kommen över dalgångens djup

hittad fram ur hjärtats vrå

till en puls som ger mig värme,

här är allt som drömmen söker

ur en andning

finner livet sin önskan.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-19 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP