Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så urbota dumt!


förlåt lilla Jocke

min dansmus

som jag hade

när jag var liten

 

Han gick alltid 

till mig om vi var

några som höll fram

våra händer

 

Han var vit

med svarta fläckar

kunde krypa in i tröjärmen

 

Vet inte vad som hände

men jag tröttnade väl kanske

på något eller av någon anledning

Lämnade in den i djur affären

 

Senare, långt senare tror jag

fick jag höra att de två kronorna

jag fick för den var för att han nog

blev mat åt ormarna i butiken

 

Hade jag aldrig kunnat tänka mig

Än idag kan jag gråta över hans öde

lilla Jocke, vilket hemskt svek

av mig att lämna honom

ensam med elaka käftar

Skäms verkligen




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-19 20:58



Bookmark and Share


    frun
Då måste du skynda till din Jocke
så han inte gal förrän i ottan,
håll om honom så hårt du kan,
han är söt.

2015-11-14

  Kim VIP
Tack mina vänner! Vad goa ni är!
2015-10-24

  Ida-Marianne
Jaa.. även en liten mus kan orsaka samvetskval, men du visste ju inte då ...
2015-10-20

  Lars Hedlin
JA en stark kärlek i din text..kram
2015-10-20

  Ljusletaren
Ditt sinne var rent och du trodde gott om alla. Jocke har nog förlåtit dig många gånger om. Gulligt ordat/ kram
2015-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP