Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålfotsinlägg

Det slår mig
att mina hönor
inte har några hålfotsinlägg
vilket kanske kan förklaras
av bristande behov
av hålfotsinlägg




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-20 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson