Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekfras

his fancy piece
a dicky heart
it's just impossible
the heart packed in
one litre more
not good for kidney
where did you find
the gun
bloody bitch
nice dog
anyway




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2015-10-20 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP