Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cheshire Cat

Fy fabian
vad den här boken
är tråkig farmor
du ska inte träffa
dina kompisar farmor
utan ta hand om
dina barnbarn farmor
hehe
får jag sitta i ditt knä
och dricka oboy
farmor




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-20 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP