Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIN TRYGGA HAND


Jag kryper ihop
i din varma,trygga hand,
sluter ögonen
och vaggas fram och åter.


Känner blodet pulsera
genom fingertoppar,
hör dina andetag och fotsteg
på livets hårda stig.




Fri vers (Fri form) av Kattfot
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-21 23:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du gör det så empatiskt, värmer som en sol dina ord, finner hopp i livets mörka dalar!
2016-03-14

  Palett
En text som talar om trygghet !
Att känna trygghet i livet är som en gåva. Fint skriftat !
2015-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Kattfot
Kattfot