Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om - ja, kaffe, livet, morgon, stan, och natten.


Om några timmar



Jag dricker mitt kaffe,


ser ut över stan,


- den vaknar snart,

om några timmar
-


det är fortfarande
mörkt,
- stilla - och jag,

- jag känner mig lugn
-


natten glider över i morgon
och timmarna flyter i varandra
-

nu ska jag gå och lägga mig,
sova sött och drömma goda
drömmar,
- hoppas jag
-

och när stan vaknar
då sover jag,


- en liten stund till,


innan jag igen
dricker mitt kaffe,




- och börjar dagen




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-22 04:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar prosa om nattens liv.
2015-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Vissa drömmar återvinner man gärna.
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K