Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På stranden

 

 

i havets svarta vågor

de möts i ett famntag

måste vandra

under tindrande stjärnor

mot horisontens svaga ljus

den stigande värmen




Fri vers av Ingrid Trolle
Läst 446 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-22 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lyckliga själar som når stranden och värmen! Vackert skrivet!
2015-10-30

    ej medlem längre
Värmande, växande.
2015-10-29

  Ingrid Trolle
Tack Valter för
vad du såg i min text
2015-10-28

    Birgersdotter VIP
Väldigt vacker text!
2015-10-28

  Valter Örn VIP
Jag ser dikten som en allegori över flyktingarnas vandring mot Sveriges Rike
2015-10-28

  ULJO
Det kallar jag poesi
2015-10-23

  Lars Hedlin
Underbart nära speglades värmen
2015-10-23

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra, täta och laddade bilder. Jag läser den, dels som en religiös allegori över mänsklighetens vandring mot Guds rike, dels som en existentiell betraktelse över människans situation.
2015-10-22

    Dan Myrbeck
In medias res som ställer frågan:

Vad händer innan resp sedan?
2015-10-22

  walborg
Kärleken och dess verkningar - tack för bilden
2015-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Ingrid Trolle
Ingrid Trolle