Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tempot ökar i sången

längs utsträckta fält
har jag vinden i håret
en lycka omkullvält
sorgen kom det här året
jag ser oskuld och hopp
pillar dammet i min ficka
skriker ös men allt tar stopp
det är inte värt det för en flicka
tusen skall stå åter
alla tankar yrar igen
här står vi och gråter
du och jag min vän
spring till vägens slut
jaga drömmen hela dagen
ser du dörren spring ut
få den där känslan i magen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 331 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-22 23:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fina rim i denna text
det finns många gupp i livet men ljuset finns i tunneln
2015-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling