Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trollhättan i mitt hjärta


Människan




Skaffa pengar
Fort
Köp en mobil
Pissa på kärleken

Det som betyder nåt
Är att du
Är någon

Det som betyder nåt
Är status

Käka känslor till frukost
Låt ingen komma nära

Låt hatet födas
Skyll på alla andra
Ta inget ansvar
Allt är deras fel

Dom
Som kommer hit
Och förstör Vårat land




Fri vers av Tess74
Läst 285 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-23 09:37



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Riktigt grymt skrivit, något av det bästa jag läst på länge!
2015-11-17

  gunnnar nylund VIP
F.n va bra skildrat med så få korta ord.
Mycke bra vetja!
2015-10-24

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
du har lyckats ge folk en tankeställare om all främlingsfientlighet som är vårt lands cancer.. bra skrivet!
2015-10-23

  Lars Hedlin
bra starkt och aktuellt!
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74