Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondag

 

Det börjar småningom ljusna
och solen stiger sakta
tårna dom är riktigt frusna
så jag får mig ordentligt akta

Känner så tungt i kroppen
den vill inte än vakna
får se om jag kan koppla knoppen
så jag inte tår får sakna......

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-23 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP