Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonen finner mig åter

 

Tyst som en tom tanke

rider natten mig förbi

morgonen finner mig åter.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-23 17:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Dock en fin tanke...
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP