Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar och känslor i morse inför hatbrottet igår...och allt annat hat som vår arma värld är full av Egen bild Musik: Hatikva sång på buss i Jerusalem


Tillsammans

 

Tänd kärleksljus i hjärtan

när hatets makt du ser

Tänd ljus när ondskans mörker

tar för sig mer och mer

 

Låt inte rädslan segra

det kan ge hatet kraft

Håll fast vid Ljus och Kärlek

den kärlek som du haft

 

Tillsammans ska vi vandra

med Ljus i mörkrets dal

och fortsätta att Älska

nu har vi inget val

 

Vi måste vinna segern

mot mörker våld och hat

Så Kärleksljus kan sprida sig

starkt och ljust och klart

 




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 571 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-10-23 17:48



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-14

  Lars Hedlin
Jätte fint framfört!
2015-10-27

    Dan Myrbeck
Fint skaldat.
Bra inlägg.

Att rimma på varannan rad
gör att rimmen inte tar över
för mycket, att balansen
blir bra.
2015-10-27

  Eva Helene VIP
Tack för denna motvikt i en svår och tung tid! Kärleksljus i mörkret, tack!
2015-10-24

  Maiah VIP
Ett viktigt budskap till
människor
2015-10-23

  walborg
Så viktigt budskap - vi måste göra vårt yttersta!
2015-10-23

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint och kärleksfullt budskap som verkligen behövs nu...bokmärker...
2015-10-23

  ULJO
Fint budskap i denna underbara text
2015-10-23

  Maria Sundelin VIP
Ett bra budskap
Kramar
2015-10-23

    ej medlem längre
Mycket vackert diktat om kärlekens makt över ondskan!
2015-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter