Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reser mina murar

 

Vilse av din passion

i en natt

av dimman hållen

jag blundar mig fram

ur svindelns drapering

och ser ett sista ljus

bedarra

 

rädda mig i stunden

låt mig vara din minut

alltid evig vill jag skina                                         

när jag reser mina murar.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-23 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP