Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär vårt byte hem

 

Du jagar iväg håret

och blottar dig för stunden

jag placerar en kyss de facto

så lätt så flyktigt smeker den

mina läppar

 

dina ljusa fjun på halsen

doftar soluppgång

mina pupiller fyller rummet

jag kan skymta dig naken,

vi är urtidsmänniskor

och bär vårt byte hem.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-24 12:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så vackert och sensuellt du tecknar kärleken i bilder.
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP