Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll på, fyll på om igen...

Morgondagen ofödd är
den som var finns ej kvar!
Håll i hand, den dag som nu är
innan den för gott försvinner här...

Ge den all tid och all tanke du har
på inget av detta spar
fyll dess korg, råga den
fyll den tills sista kvot
för vad den har att göra här
är ju att bara ta emot!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-24 15:13



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej**Så Sant så Rätt du Tänkt**
Lyckan kommer,Lyckan går!
Håll Fast en kort sekund,
och Lyckan Består**Kram
2015-10-25

    ADI Nehlin
Så sant, gäller att försöka njuta av det som är nu. Inte alltid så lätt men det går. Fint skaldat!
2015-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt