Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om hur jag mår, och ja, livet, om en del utav det att vara människa. En ärlig text.


Hej -



Jag tog en bild,
på mig själv,

- ett fotografi,


sen ett till,

och ett till,
-


suddade det till
med mina tankar,

svartvitt och långsamt
fast tankarna är snabba,
-

jag lyssnar visuellt
och döljer mitt ansikte,
- fast ändå inte,
det är bara förvrängt
till oigenkännlighet -
fast -

- känslan i bilden
är inte svår att
förstå,

och det var just det,
- jag ville förmedla


- en känsla genom ett foto


en tjej,

en kvinna,

en människa,

en dotter,

en flickvän,

en kompis,


- en tjej,
-


- Hej, jag heter
Nina.

- Och jag lider utav ångest.
-


Ibland är dagarna fina som
guld - ibland är dom allt annat,
-

ibland ler jag på bilder,
ibland inte, -

ibland blir mitt ansikte
förvrängt och mörkt,

- fast jag tycker om livet,
ändå.


Jag tog en bild,

ett fotografi,


sen ett till,

och ett till,
-


suddade det till
med mina tankar,

känslan i bilden -
ansiktet,

jag lyssnar visuellt
-


Jag tog en bild,

ett fotografi,


sen ett till,

och ett till,
-

ibland blir mitt ansikte
förvrängt och mörkt,

fast jag tycker om livet,
ändå
-



- jag lyssnar visuellt,

för ångesten


har



sin egen



- melodi.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Nina.K
Läst 274 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-10-25 01:36



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar din känsla i denna!
2016-02-19

    ej medlem längre
En väldigt bra text om ångest, om hur en människa verkligen upplever livet, med ångest i ryggen, men ändå ser livet med det du kallar "jag lyssnar visuellt"
det är mycket bra skrivet*
2015-12-01

  Lars Thun (tid. lapema)
Jag kan känna igen mg i dina ord. En snyggt välformulerad text.
2015-10-31

    Monica Kvist VIP
Jag upplever alltid dina texter som det mest ärliga jag läst. Du är inte rädd för att avslöja verkligheten. Jag beundrar din förmåga att med så underbara ord kunna förmedla dig både i glädje och sorg.
Stor kram till dig.
2015-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Sorry...Det blev fel där...
2015-10-25

  Larz Gustafsson VIP
??????!
2015-10-25

  Larz Gustafsson VIP
Ninusjka!
Det finns En som både vill och kan befria dig.
2015-10-25

  Linda CH VIP
Briljant skrivet! Gillar kompositionen, innehållet och känslan du förmedlar.
2015-10-25

    Lars J
Så bra! mästarklass! enligt mig.
Rytmen, känslan detta har allt som krävs. snyggt!
2015-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K