Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 25 oktober

Vid regnbågen slut
sägs skatten vara begravd

optiskt fenomen

YM Bohman-15





Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-25 14:21



Bookmark and Share


  erkki
Lika optiskt som den välslipade diamanten? Skönhetens ursprung?
2015-10-26

  RitaBrunner
Vajert vännen! :)
2015-10-25

  Gunnel Eriksson VIP
Underbart att få leva med sägnen
om regnbågen. Bra haiku.
2015-10-25

    ej medlem längre
"Skatten" är kanske att få se något så vackert som en regnbåge?
2015-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER