Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur ett perspektiv

Länge trodde jag det var

Kärleks doft som dröjt sig kvar

Som befann sig i mitt rum

Om morgonen så vän och stum

Men det var bara fyllans stank

Som lämnade mig blek och krank  

Ångest och förtvivlans sång

Var min gäst vid soluppgång

 

Länge trodde jag det var

På lyckans gåta jag funnit svar

Kvällen före morgonen

Mången gång och om igen

Men det var bara längtans glimmer

Sedd ur rusets sköna skimmer

Karon iklädd brudens skrud

Listigt springa Bacchus bud




Bunden vers (Rim) av Pappakartong
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-26 16:44



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Bra skildrat! Säkert många som känner
igen sig i dessa rader.
Fyndigt vetja!
2015-10-26

  Pappakartong
Tack. Igenkänning är bra, men däremot inte alltid orsaken där till.
2015-10-26

    Lars J
Snyggt skaldat och med ett bra rimmande flyt tyvärr väcker den igenkänning också :D
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Pappakartong
Pappakartong