Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naivt men sant


Ge mig allt

 

Ängslan

skapar

skörhet

 

Tro

hindrar

ängslan

 

kärlek

ger

tro

 

Tro

ger

sinnesro

 

 

Kärlek

är

Allt 

 

Jag

behöver

 

Du

 

är 

kärlek

 

Ge

mig 

Allt

 

 

till C.

 




Fri vers av Pappakartong
Läst 355 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-22 21:06



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Kärlek är inte bara att få..man måste kunna ge
Tillit och samhörighet!

Är lite nyare av
Tro,Hopp och kärlek!
2016-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Pappakartong
Pappakartong