Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi andas samma


Fyller lungorna

 

Andas in 

fyller lungorna med lycka

Andas ut

längtan

Andas in

fyller lungorna med närhet

Andas ut 

saknad

Andas in

fyller lungorna med åtrå

Andas ut

skam

Andas in

fyller lungorna med kärlek

Andas ut

krav

Andas in

fyller lungorna med tillit

 

 

till C.

 

 

 




Fri vers av Pappakartong
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-22 10:56



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Positiv andningsövning! Positivt tänkande! Lärorikt!
2016-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Pappakartong
Pappakartong