Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlens ljus

 

Bortom mörka vattnet

bortom dunkla skogsranden

bakom svartmolnen

strålar milda ljuset

det värmer mig

så att jag glöder.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-26 23:06



Bookmark and Share


  walborg
En rikedom!
2015-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP