Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(i affären)


Mycke nu


Halloweenmasker
glor mot rara jultomtar
och farsdagsrakdon




Bunden vers av Gunwale VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-27 13:14



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Nu blandar affärerna alltihop.
Julsaker redan, för tidigt.
Fars dag borde vi inte fira. Många
har ingen far (Se min kortnovell
Fars dag) Allhelgona ja, men halloween känns främmande.
Bra haiku.
2015-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Så rätt du har!
Försöker blunda för att inte se eländet.
Bra förmedlat.
2015-10-27

  Nanna X
Ja ack dessa kommersialismens högtider ;-)
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP