Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagsaktuell


Mors lilla Anton

Mors lilla Anton till skolan gick,
i svart uniform o med rashat i blick.
Svartingar små, ja dom skulle få
smaka på svärd, bara hugga o slå.

SD dom sprutar sin galla ut
"Invandringen ja den måste ta slut!"
Han hör deras pladder o Anton blir gla
- Åh en kamrat, det var bra se god´da.

Hugger med svärdet för allt han förmår
Tre, fyra blattar får dödliga sår.
Men vita små ungar han skonar javisst
"Jimmie har lärt mig att bli till rasist".

Polisen med vapen nu snabbt hugger i
Anton han föll, nu är leken förbi.
Hoppas att någon av detta har lärt
Att hata varandra är ingenting värt.






Bunden vers av EssoBesso
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-30 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EssoBesso
EssoBesso