Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN LÖGN ÅNGEST



Min lögn är ångesten som styr mig
i hela mitt liv

Vågar inte säga som det är till dom
jag känner om min tortyr

Ångest är ondskefullt går till attack
när jag minst anar det i mitt liv

Jag kämpar emot denna demon som
stökar till mitt liv

När jag är vaken och inte ligger i sängen
och trycker ned ångesten är det fullt krig

Min lögn den kalla hårda skavande borrande
svidande bultande tryckande bomb

Hur ska jag övervinna överleva denna tjuv av
mitt liv jag vill så gärna leva

Så jag får bara stå ut utan lugnande medicin
får inte vill inte bli så beroende som förut'

Tala om för mig när detta krig är över jag måste
övervinna vinna över så jag får mitt liv tillbaka

Ska den stora lögnen vinna mitt krig




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-27 17:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Så berörande och fint du skriver om att försöka skaka av dig ångesten, när du kommit så här långt, så kommer du med all säkerhet att lyckas.
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen