Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du brinner i mig

 

Krama mig hårt

så att jag känner mig själv

viska de ord

som får mig att lyssna

 

tag mina steg

led mig framåt

visa mig glädjen

som får mig att le

 

du är mig så nära

du är djupet i mig

i dig ser jag livet

 

krama mig hårdare

släpp mig aldrig igen

för jag saknar dig ständigt

fast Du brinner i mig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-27 18:11



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vacker kärleksförklaring
2015-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP