Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR INTE VÄLKOMMEN



Rädsla var gör du här
du är inte välkommen

Stannar upp ett tag drar ett
djupt andetag

Bakom lurar rädslan kvar
den vill inte klinga av hänger
som en full säck av stenar

Det blir tungt att gå med denna
ryggsäck varje dag

Du sticker mig med nålar du gör mig
så rädd




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-27 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen