Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla stundom

Som ett fallet löv
på marken
trampas på
blåses upp
av vinden





Bild google




Fri vers av Nannie
Läst 300 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-28 12:55



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En mycket berörande
text med en fin
metamorfos
2015-10-31

  mollyp
Bra liknelse hur känslor kan te sig
2015-10-31

  Lars Hedlin
Känslan bär ibland iväg som ett löv för vinden!
2015-10-29

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din text!
Bra skrivet.
2015-10-28

    ej medlem längre
Rader som berör ...
2015-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Nannie
Nannie