Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur nattens mörka visst

 

Ta emot mig

göm mig under dina vingar

stilla mina darrande händer

och värj mig ifrån kölden

 

jag är så liten i dig

jag ryms i din smärta

en flisa under nageln

som inte gör ont

 

lägg mig till ro

i en vilja av din kärlek

bred en stilla känsla

över trötta ögonlock

 

bara få mig att vila

när kommen är ditt avsked

så länge stundar morgon

ur nattens mörka visst.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-28 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP