Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en låttext och låten hittar du på följande adress: https://soundcloud.com/wenskap/fyra-meter-sno-1st-mix


Fyra meter snö

Kylan biter dig så hårt
Nerver, tänder som en såg skär sönder allt
Känseln, allt har domnat bort
Trodde du att du var kapabel till det här?

Min vän på andra sidan muren
ropar sönder mitt hjärta
Åh, snälla, låt rösterna få eka här
Gå genom natten som ljus
Tänd upp mitt hjärtas mörka gränder

Insikten kommer som ett slag
Vad gör jag?
Jag ser min spegelbild i knivens blad
Utanför gryr en helt ny dag
Vi har inte lärt oss någonting sen sist

Min vän på andra sidan muren
ropar sönder mitt hjärta
Förvuxet gräs döljer alla gravstenar
Vi har glömt vad där stod
i tron på att vi vet bäst själva

Vägarna som vi har byggt
är ödelagda under fyra meter snö



https://soundcloud.com/wenskap/fyra-meter-sno-1st-mix




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av blekhet VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-28 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP