Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My prison

Oh, how I struggle
for but a moment of peace
You hold within me
a fire made from a breeze
Lord, how I fight
yet lose each day
Please let me quit
don´t make me stay
For I have been measured
Oh, how I´ve been weighed
Found always wanting
Never fit to display
Late every night
tears fall from my eyes
Cause i know when I wake
it will be with a sigh




Bunden vers (Rim) av RandomLines
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-28 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RandomLines
RandomLines