Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld av Hollywood noll "

En värld av Hollywood noll "

Det finns de som vaknar upp
att göra ingenting
och gå till sängs utan att ha gjort något
Det finns tusentals
miljoner
varje dag ...
eftersom de tror
i en sådan värld
Det är tristess
och osäkerhet
framtiden
miljoner
och miljontals mer
och alltmer miljoner
sträcker terrassen
noll ...
det enda hoppet
och efterbehandling ..
eller bättre, och tror inte på slutet
eller död



GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers (Prosapoesi) av megaThor
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-29 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor