Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag letar efter en dikt

Jag letar efter en dikt
MaiaKoski, en dikt som rörde mig;
en dikt som låg bar
mina svagheter, en dikt
som tog mig av osäkerheter,
en glömd dikt,
som nävarna, som jag inte kom ihåg
hade blivit född!

Nu här letar jag efter meningen
av livet,
Livet i en helhet!
eller för hur många rubas!
honor kastar kallt blod
av ansikten,
när man klättrar uppför trappan,
och att värma toppen;
som täcker dem,
nätet
gnider önskningar!
hur oskyldig var jag
och hur jag hittade mig själv
bland dessa, inte innehåll
av felicia
att vara lycklig,
utan att vara lycklig
Hur jag förlorade mitt liv!
som jag har passerat tiden,
motsäga mig
de tog bort mina svagheter,
eller de krafter jag inte längre har
Döma efter klockan
Jag förlorade mig själv i MaiaKósvki's dikt
Letar du efter vad som har saknats
En galen marginaliserad
drog ner till nedstigning
att se mig själv skamad utan att vara,
Jag förlorade dikten,
även om poesi
Det var allt jag gjorde i livet.

Men kunde inte se den brutna kraften
vad jag saknade!
och urskiljas
ett par meter
hitta mig i hierarkin
flyktiga inte flyktiga
och vilken betydelse
hade betydelsen
av detaljerna!

Jag är noggrann
även i resterna
även i överflöd,
och badet av förmögenheter
Jag kände doften
mer än någon annan,

Och var det inte för Maiakósvki's dikt
öppna mig till gränsen
blind jag bodde
att ha vaknat mig
Jag skulle fortfarande vara oskyldig nu
och virgilo, skulle vara i rutan
och skulle beräkna, samma turer
min virility lakan
och akrobat godhet rensar



Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL













Fri vers av megaThor
Läst 444 gånger
Publicerad 2017-09-26 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor