Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig förklädnader

Låt mig skepnader

Attackera dem vid mina fötter
och nu av stor styrka sträcka svärdet
och döda dem alla
Oh oändliga härlighet som åtföljer mig
ye despot att förstöra alla
fred eller prydnad fred förändrar dem
för gravar
och bryta dem om vår skapelse

Carlos Ac libera

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 276 gånger
Publicerad 2017-08-01 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor