Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

  Mötte du främlingen någonstans i himlen?

dikt kommer inte att störa dig nu
men i slutet medan du läser
hur allt började
Den sorgliga världen att allt är över,

Från en främling, vem var Visigoth,
gömd från mörkret och nu
läsa de förlorade familjerna,
Generationer förstörda från skuggor

Och vad det än är är gammalt.
eller gammal att läsa denna dikt,
och skulle rädda sig, rädda främlingen,
Varför gömde du dig?

Av världen visste jag inte det,
Hans arv var bra,
det tog ett tag att inse
Vem var främlingen?

Vem gav donationen här
Jag ville ha ditt namn.
registrerad för frälsning,
titta under dikten,

  gav dig allergi och
chocken att hitta vem det var,
utländsk konto,
bank och sätta
Hoppa utan illusioner

Att ha ljuset framför
  Jag sa till dig, detta kommando kommer från himlen,
låt mig berätta för dig
Det är den åtgärd som kommer att rädda dig.


  tvingas när han ligger
på natten i sängen igen,
att bjuda in då
  de berättade i fred
  Mötte du främlingen någonstans i himlen?

GOR sv donation till författaren

CAIXA GERAL DE DEPOSITOS,SA
IBAN number: PT50003506510047352100024 BIC Code: CGDIPTPL




Fri vers av megaThor
Läst 217 gånger
Publicerad 2018-05-27 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

megaThor
megaThor