Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Städerna har samma DNA.


Stockholm och Kraków

Strax bär det av
mot vår 
lilla gemytliga
hufvudstad
vars invånare
verkar
fastnat i någon
falsk tro
att Stockholm
hör ihop
med New York
London
och Paris
när sanningen
egentligen är
att Stockholm
har mer gemensamt
med Riga
Vilnius
och polska
Kraków.






Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-30 04:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP