Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto Redigerad text


Jord och ljus

 

Allt

växande  levande

vilande  döende

 

allt

ur sprunget

 

jord

från djupet

 

ljus

från ovan

 

allt

omslutet av

himmel och jord

 




Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 402 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-30 15:07



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ja och detta känns mest tydligt då man är i fjällen *sant*
Bra framfört/ kram
2015-11-05

  agneta pichler
Vackert
2015-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fin och tänkvärd text till det vackra fotot...
2015-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling